Blitz

Tag "iPhone"

Nuk ju pëlqen logoja e re e Instagram-it? Ja si të riktheni të vjetrën

    Nuk ju pëlqen logoja e re e Instagram-it? Ja si të riktheni të vjetrën

Me siguri të gjithë e keni vënë re ndryshimin e logos së Instagram-it ditët e fundit. Logoja e vjetër ngjyrë kafe u ndërrua me një të re me ngjyra të

Read Full Article

Fshihni diçka në iPhone-in tuaj? Mos përdorni shenjën e gishtit si “passcode”

    Fshihni diçka në iPhone-in tuaj? Mos përdorni shenjën e gishtit si “passcode”

Nëse jeni duke menduar zgjedhjen e shenjës së gishtit si “passcode” për të zhbllokuar celularin tuaj iPhone kini kujdes se nuk është ashtu siç duket. Kjo masë sigurie u shtua

Read Full Article

Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge “kopjojnë” Iphone-n

    Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge “kopjojnë” Iphone-n

Ditët e fundit është diskutuar për ngjyrën e re të Samsung  Galaxy S7 dhe Samsung Galaxy S7 Edge, që është duke kopjuar Iphone-n. Por zëdhënësi i kompanisë  Samsung ka thënë

Read Full Article

Apple publikon raportin: FBI rrit kërkesat për informacione sekrete

    Apple publikon raportin: FBI rrit kërkesat për informacione sekrete

Nga 1 korriku deri më 31 dhjetor të vitit 2015 ka pasur një rritje të madhe të kërkesave për kompaninë Apple nga ana e qeverisë amerikane. Ky informacion jepet nga

Read Full Article

Dëshirat e përdoruesve të Apple janë dëgjuar! Ja çfarë ka konfirmuar kompania…

    Dëshirat e përdoruesve të Apple janë dëgjuar! Ja çfarë ka konfirmuar kompania…

Më në fund të gjithë përdoruesit e Apple do të kenë mundësinë të fshijnë aplikacionet që janë të vendosura aty nga vetë kompania që prej instalimeve të softwareve. Sado të

Read Full Article