Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "intonacioni"

Pse e dëgjojmë zërin tonë ndryshe nga të tjerët? Arsyeja do t’ju çudisë…

    Pse e dëgjojmë zërin tonë ndryshe nga të tjerët? Arsyeja do t’ju çudisë…

Kur flasim e dëgjojmë zërin tonë ndryshe nga ç’e dëgjojmë kur e regjistrojmë në ndonjë video. Ky është një nga momentet më të çuditshme që ndodh të përjetojnë njerëzit, sepse

Lexo me Shume