Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Interneti"

Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

    Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

Raporti i fëmijëve me internetin është një temë që vijon të shkaktojë debate aq sa dhe shqetësim si në vendin tonë edhe në botë. Nga disa anketa dhe studime të

Lexo me Shume