Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "interesante"

Çfarë është koha dhe pse vazhdon të qarkullojë?

    Çfarë është koha dhe pse vazhdon të qarkullojë?

Imagjinoni sikur koha të kthehej prapa. Njerëzit do të rriteshin duke u bërë më të rinj në vend që të bëhen të vjetër dhe, pas një jete të gjatë e

Lexo me Shume