Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "inteligjenca"

Thyhet miti i biondeve, studimi tregon se janë më inteligjente se brunet

    Thyhet miti i biondeve, studimi tregon se janë më inteligjente se brunet

Të gjithë besoj keni dëgjuar së paku një herë një barsoletë me bionde, ku këto të fundit dalin paksa budallaçka. Ky stereotip, më shumë sesa i ofendon biondet, në fakt

Lexo me Shume

Si të parashikoni të ardhmen e fëmijës tuaj?

    Si të parashikoni të ardhmen e fëmijës tuaj?

Edhe pse foshnja juaj  nuk mund të bëjë më shumë sesa të buzëqeshë, të mbushi pelenat, të hajë dhe të qajë, është e vështirë të shohësh atë fytyrën e vogël

Lexo me Shume