Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Inaugurim"

Kryeministri i Kosovës sot në Tiranë, inaugurohet linja 400kv e interkonjeksionit mes dy vendeve

    Kryeministri i Kosovës sot në Tiranë, inaugurohet linja 400kv e interkonjeksionit mes dy vendeve

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, do të jetë i pranishëm ditën e sotme në ceremoninë e inaugurimit të linjës së re të interkonjeksionit të ri 400kV. Ceremonia do të zhvillohet

Lexo me Shume

Thaçi president, 1,000 të ftuar në ceremoninë e inaugurimit

    Thaçi president, 1,000 të ftuar në ceremoninë e inaugurimit

Sekretari i Kuvendit të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka deklaruar për gazetën “Zëri” se në seancën plenare të së enjtes do të jetë vetëm një pikë e rendit të ditës: betimi

Lexo me Shume