Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "In Touch"

Britney Spears çon në gjyq revistën e njohur

    Britney Spears çon në gjyq revistën e njohur

Skuadra e Britney Spears po përgatitet të hedhë në gjyq revistën “In Touch” për deformim dhe mashtrim të publikut, lidhur me një artikull që kjo revistë publikoi pas performancës së

Lexo me Shume