Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Imam"

(Intervistë) “Xhuma Bamirësie” krah të “mundurve” të Fierit, pa dallim feje: “Ndihmojmë edhe të krishterët”

    (Intervistë) “Xhuma Bamirësie” krah të “mundurve” të Fierit, pa dallim feje: “Ndihmojmë edhe të krishterët”

Nisma “Xhuma Bamirësie”, nuk ka shumë që është jetësuar, e nxitur nga mjerimi i njerëzve në nevojë të qarkut të Fierit, të cilët nuk kanë kushtet themelore për të jetuar.

Lexo me Shume

Imami i Brukselit pas sulmeve terroriste: Të pamjaftueshme masat e marra deri tani

    Imami i Brukselit pas sulmeve terroriste: Të pamjaftueshme masat e marra deri tani

Dy ditë pas sulmeve terroriste në kryeqytetin belg, imami i Brukselit shprehet se masat e marra deri tani nuk kanë qenë të mjaftueshme. Sipas tij, ka ende shumë për të

Lexo me Shume