Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ilustrime"

Paradoksi i ditëve tona përmes fotove

Paradoksi i ditëve tona përmes fotove

“Çfarë është një individ? Çfarë është shoqëria? Ku jemi duke shkuar?”, janë disa prej pyetjeve që karikaturisti polak Paweł Kuczynski parashtron në punën e tij. Ilustrimet e tij interesante kanë

Lexo me Shume