Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ilia Kareli"

Vrasja e Ilia Karelit, dy gardianë grekë pranojnë ushtrimin e dhunës

    Vrasja e Ilia Karelit, dy gardianë grekë pranojnë ushtrimin e dhunës

Në seancën e sotme gjyqësore zhvilluar në Greqi ndaj gardianëve që akuzohen për vrasjen e shqiptarit Ilia Kareli, mësohet se ata kanë pranuar ushtrimin e dhunës. Gardianët akuzohen se e

Lexo me Shume