Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ikea"

SHBA – Shkaktuan vdekjen e 6 fëmijëve. “Ikea” tërheq 29 milionë rafte nga tregu

    SHBA – Shkaktuan vdekjen e 6 fëmijëve. “Ikea” tërheq 29 milionë rafte nga tregu

Grupi “Ikea” ka vendosur të tërheqë nga tregu amerikan miliona rafte rrobash “Malm”, pas një sërë incidentesh që kanë shkaktuar vdekjen e 6 fëmijëve të vegjël. Fëmija i parë e

Lexo me Shume