Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Idomeni"

Streho një refugjat, fito 300 euro

    Streho një refugjat, fito 300 euro

Qeveria Greke, në bashkëpunim me Komisionin e Lartë të Kombeve të Bashkuara për refugjatët, po punon rreth zhvillimit të planit të ”Solidarity Now” me qëllim kryesor strehimin e përkohshëm të 700 refugjatëve,

Lexo me Shume

“Dreaming of Life”, dokumentari rreth refugjatëve në Idomeni

“Dreaming of Life”, dokumentari rreth refugjatëve në Idomeni

Gjendja e refugjatëve është folur gjatë në media në të gjithë botën. Fotografi Morteza Jafari ka fotografuar nga afër gjendjen e refugjatëve sirianë gjatë qëndrimit në Idomeni dhe Mytilini në

Lexo me Shume