Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Identiteti gjinor"

Obama në Londër, diskutim mbi çështje të identitetit gjinor: Njerëzit mendojnë se zgjedhja e një presidenti të zi i zgjidh të gjitha

    Obama në Londër, diskutim mbi çështje të identitetit gjinor: Njerëzit mendojnë se zgjedhja e një presidenti të zi i zgjidh të gjitha

Gjatë vizitës së tij zyrtare në Londër, Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama, u bë pjesë e një diskutimi mbi çështje të tilla si: homoseksualiteti, të drejtat e transeksualëve dhe lëvizja

Lexo me Shume