Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ide"

10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

    10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

Konfuci është filozofi më i madh që Lindja ka njohur ndonjëherë.  Mendimet e tij theksonin moralin personal të individit dhe moralin e udhëheqësve. Ai u mësoi ndjekësve të tij disa

Lexo me Shume

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të

Lexo me Shume

Mendoni se nuk jeni të prirur për matematikë? Gaboheni!

    Mendoni se nuk jeni të prirur për matematikë? Gaboheni!

Është e çuditshme sesi në kulturën amerikane dhe europiane  dëgjohet shpesh: “Jam tmerrësisht keq në matematikë. Thjesht nuk kam lindur për të…” Askush në Indi apo Kinë  nuk do të

Lexo me Shume