Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "IAAF"

Lojrat Olimpike Rio 2016 – Federata Ndërkombëtare përjashton Rusinë!

    Lojrat Olimpike Rio 2016 – Federata Ndërkombëtare përjashton Rusinë!

“Me një vendim unanim, këshilli i Shoqatave Ndërkombëtare të Federatave të Atletikës (IAAF) nuk i ka njohur Rusisë dhe atletëve të saj kushtet për rikthimin në kompeticionet ndërkombëtare, në respekt

Lexo me Shume