Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "i rritur"

Sa gjëra mund të arrini të bëni sa jeni ende në kohë?

    Sa gjëra mund të arrini të bëni sa jeni ende në kohë?

Je 21 vjeç, i pandalshëm dhe ndihesh sikur je duke kapur qiellin me dorë. Por të bësh  çfarë të duash nuk zgjat për një kohë të gjatë. Mbetesh me të tilla

Lexo me Shume