Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "huligane"

(Video) Shihni se si huliganët rusë terrorizojnë njerëzit e Marsejës

    (Video) Shihni se si huliganët rusë terrorizojnë njerëzit e Marsejës

Sporti, sidomos futbolli, zakonisht i bën njerëzit bashkë për t’u argëtuar, por ndeshja midis përfaqësueseve të Rusisë dhe Anglisë nuk kishte të bënte fare as me të bërin bashkë të

Lexo me Shume