Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Huffington Post"

Nuk dua të jem princeshë. Unë dua të punoj!

Nuk dua të jem princeshë. Unë dua të punoj!

  Prej shumë kohësh, vajzat janë mësuar të ëndërrojnë të bëhen princesha, por nisma e Beckie Thompson ka vendosur ta ndryshojë këtë gjë. Nxitur nga dëshira e vajzës së saj

Lexo me Shume

Pakënaqësi gjatë orgazmës? Ja këshillat që duhet t’i praktikoni

    Pakënaqësi gjatë orgazmës? Ja këshillat që duhet t’i praktikoni

Ekspertë të shquar në fushën e psikologjisë dhe marrëdhënieve seksuale, si Virginia Sadock e Lauren Streicher, kanë treguar për të gjitha femrat gjërat që duhet të praktikojnë të paktën një

Lexo me Shume