Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hoxha Omer Bajrami"

Hoxha Omer Bajrami në “Top Show”: Femrat që heqin vetullat janë të mallkuara

    Hoxha Omer Bajrami në “Top Show”: Femrat që heqin vetullat janë të mallkuara

Hoxhë Omer Bajrami, i cili ka provokuar shpeshherë ndasi mbi çështje të ndryshme të fesë islame dhe tema të ndryshme shoqërore, ka qenë i pranishëm përmes një lidhjeje direkte në

Lexo me Shume