Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hotel"

Prenoton dy prostituta, në dhomën e hotelit i shkojnë të bijat

    Prenoton dy prostituta, në dhomën e hotelit i shkojnë të bijat

Titus McDonalds nga Nevada është shokuar kur dy prostitutat që kishte porositur me telefon i janë shfaqur në dhomë. “Nuk kam shkuar kurrë më një prostitutë në jetën time, por

Lexo me Shume

Ish-hotel “Vollga”, gjyqtari Skënderi: Shullazit i është dhuruar më vonë

    Ish-hotel “Vollga”, gjyqtari Skënderi: Shullazit i është dhuruar më vonë

Gjyqtari Vladimir Skënderi, ndaj të cilit ka nisur hetimi nga Prokuroria e Durrësit, ka deklaruar se ish-hotel “Vollga”, deri në vitin 2013 rezultonte pronë e kompanisë “Arabian Saudi”, ndërsa më vonë

Lexo me Shume