Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Homoseksual"

George Clooney homoseksual! Synon të bëhet president i SHBA-ve!

    George Clooney homoseksual! Synon të bëhet president i SHBA-ve!

Sipas një autobiografie të paautorizuar, të publikuar në Francë, aktori George Clooney aspiron të futet në Shtëpinë e Bardhë, prandaj ka mbajtur të fshehur edhe faktin e të qenit homoseksual.

Lexo me Shume