Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "homo sapiens"

Kërpudhat me drogë kanë ndikuar në evoluimin e njeriut…

    Kërpudhat me drogë kanë ndikuar në evoluimin e njeriut…

Ekzistojnë disa kërpudha specifike ku gjenden elemente droge. Këto kërpudha kryejnë të njëjtin funksion si të gjitha drogat e tjera. Përdoruesit kanë thënë se kjo lloj droge të hap mendjen

Lexo me Shume