Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hixhabi"

Kanadaja lejon zyrtarisht hixhabin si pjesë të uniformës së policeve

    Kanadaja lejon zyrtarisht hixhabin si pjesë të uniformës së policeve

Policia Kalorsiake Mbretërore në Kanada ((RCMP) ka vendosur të lejojë gratë myslimane që të veshin hixhabin gjatë ushtrimit të detyrës. Ky vendim merret 16 vjet pas lejimit të veshjes së

Lexo me Shume