Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "history"

Ja se si të fshini gjithçka që Google di për ju

Ja se si të fshini gjithçka që Google di për ju

Google di gjithçka për ju. Nuk na besoni? Ajo çka duhet të bëni është të kontrolloni “Web and App settings” të llogarisë tuaj dhe çdo gjë që keni bërë në

Lexo me Shume