Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "histori"

Pse historia nuk duhet mësuar nga filmat?

    Pse historia nuk duhet mësuar nga filmat?

  Një nga temat më të përhapura në produksionet filmike botërore është ajo historike. Shpesh herë një detaj shumë i vogël i një personazhi të rëndësishëm në histori e ul

Lexo me Shume

Nëna siriane që kaloi Europën në këmbë me dy fëmijë në krahë dhe një në bark…

    Nëna siriane që kaloi Europën në këmbë me dy fëmijë në krahë dhe një në bark…

Çfarë e bën një femër të largohet nga shtëpia një natë dhe të kthehet në refugjate? Corinne Redfern ka bërë një udhëtim të gjatë, shtatzënë dhe me dy fëmijë të

Lexo me Shume

Pse e bëra shoqe dashnoren e burrit?

    Pse e bëra shoqe dashnoren e burrit?

  Zemra sa nuk po më plaste nga vendi! Ka kuptim, duke konsideruar faktin se nuk dija se çfarë të bëja. Çdo minutë që kalonte, ajo tjetra mund të hynte

Lexo me Shume