Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hiroshima"

Bombardimet në Hiroshima-Nagasaki: 80% e të mbijetuarve nuk duan që Obama të kërkojë falje

    Bombardimet në Hiroshima-Nagasaki: 80% e të mbijetuarve nuk duan që Obama të kërkojë falje

Një sondazh i kryer nga agjencia “Kyodo” e shtypit japonez rreth të mbijetuarve të bombardimeve atomike në Hiroshima dhe Nagasaki tregon se rreth 80% e tyre nuk dëshirojnë që presidenti

Lexo me Shume