Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hipoteza"

Studimi i ri: Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

    Studimi i ri: Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

Mundet që anoreksia, e përhapur gjerësisht në botë, të shkaktohet nga baktere që sulmojnë sistemin imunitar e më pas trurin, duke u bërë shkak për ndjenja të tilla si neveria.

Lexo me Shume