Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "hendek"

INSTAT publikon “çudinë”, ngushtohet hendeku gjinor në paga

    INSTAT publikon “çudinë”, ngushtohet hendeku gjinor në paga

Sipas të dhënave më të fundit të publikuara nga INSTAT-i, hendeku gjinor në paga në Shqipëri duket se është ngushtuar në vitin 2015 krahasuar me të dhënat e 2014-s. Përmirësimet

Lexo me Shume