Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Helmut Hoffman"

Çelet në Durrës forumi Shqipëri-Serbi, Hoffmann: Stabilizimi i rajonit, në interest të BE

    Çelet në Durrës forumi Shqipëri-Serbi, Hoffmann: Stabilizimi i rajonit, në interest të BE

Në qytetin e Durrësit është çelur sot forumi Shqipëri-Serbi, aktivitet ku ka qenë i pranishëm edhe ambasadori gjerman Helmut Hoffmann. Në fjalën e tij gjatë këtij aktiviteti, ai theksoi se

Lexo me Shume

Hoffman për reformën në drejtësi: Të miratohet përpara verës

    Hoffman për reformën në drejtësi: Të miratohet përpara verës

Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, Helmut Hoffman, tha për reformën në drejtësi se është e domosdoshme të miratohet përpara verës, duke qenë se është një hap i rëndësishëm që Shqipëria

Lexo me Shume