Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hello"

Adele siç nuk e keni parë kurrë

    Adele siç nuk e keni parë kurrë

Edhe pse shumë e quajnë Adelen thjesht një këngëtare, ajo ka treguar se është e përbashkëta e performuesve dhe këngëtarëve. Javën e kaluar ajo ngjiti një çift të sapofejuar në

Lexo me Shume