Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hashash"

Meksikë-SHBA: Zbulohet tuneli më i gjatë i transportit të drogës

    Meksikë-SHBA: Zbulohet tuneli më i gjatë i transportit të drogës

Zbulohet tuneli nëntokësor më i gjatë për transportin e drogës, në San Diego. Bëhet fjalë për të 13-in rast të ngjashëm mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Meksikës në

Lexo me Shume