Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Harvard"

Malia Obama do të shkojë në Harvard

    Malia Obama do të shkojë në Harvard

Barack dhe Michele Obama kanë bërë të ditur për të gjithë se vajza e tyre Malia do të bëjë pushim një vit përpara se të fillojë studimet e në Universitetin

Lexo me Shume

Studim: Kontakti me natyrën u zgjat jetën femrave

    Studim: Kontakti me natyrën u zgjat jetën femrave

Jetesa pranë natyrës së gjelbër mund t’i zgjasë jetën femrave. Në fakt, nuk duket si një lajm i ri, ama bazuar në një studim të fundit të kryer nga “Chan

Lexo me Shume