Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hanoko"

Ngordh elefanti më i vjetër në botë, në moshën 69-vjeçare

    Ngordh elefanti më i vjetër në botë, në moshën 69-vjeçare

Një elefant i njohur si më i vjetri në botë nga mbrojtësit e të drejtave të kafshëve, ka ngordhur në Tokyo në moshën 69-vjeçare. Në vitin 1949, në moshën 2-vjeçare

Lexo me Shume