Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "hand-job"

Çfarë mendon ajo kur jep “hand-job”?

    Çfarë mendon ajo kur jep “hand-job”?

Edhe pse pozicionet për të pasur një marrëdhënie seksuale janë të panumërta, masturbimi mbetet përsëri një nga më të “frekuentuarat”. Kur partnerja po “luan” me penisin e partnerit, ky i

Lexo me Shume