Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Hacker"

SHBA – Betejë mes 7 superkompjuterave! 2 milionë dollarë për fituesin

    SHBA – Betejë mes 7 superkompjuterave! 2 milionë dollarë për fituesin

Mund të cilësohet një përballje titanësh ajo që ka krijuar “Darpa”, krahu teknologjik i mbrojtjes së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Më 4 gusht, 7 superkompjutera do të sfidojnë njëri-tjetrin,

Lexo me Shume

SHBA – Pentagoni fton “hackera” për të zbuluar defektet në rrjet

    SHBA – Pentagoni fton “hackera” për të zbuluar defektet në rrjet

Shteti amerikan ka ftuar një grup “hacker”-ash për të testuar sigurinë e 5 site-ve të Pentagonit. Interesant është fakti se ekspertët e kontaktuar arritën të gjenin plot 138 të meta

Lexo me Shume

Tom Hardy ka një obsesion. Ai është i tmerruar nga…

    Tom Hardy ka një obsesion. Ai është i tmerruar nga…

Aktori Tom Hardy ka rrëfyer se vazhdimisht i ndërron telefonat dhe numrat në mënyrë që të mbrojë privatësinë e tij. Britaniku ka pranuar se është shumë paranojak për sa i

Lexo me Shume

SHBA, vidhen miliona të dhëna të adresave e-mail të Google dhe Yahoo

    SHBA, vidhen miliona të dhëna të adresave e-mail të Google dhe Yahoo

Të dhënat e sigurisë së 272,3 milionë adresave të email-it të disa site-ve të njohura janë vjedhur për t’u këmbyer në tregun e zi rus. Ky informacion i nxjerrë në

Lexo me Shume