Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "gym"

7 ushtrime që nuk duhet të bëni në palestër

    7 ushtrime që nuk duhet të bëni në palestër

Në palestër, shpesh duke përdorur çdo lloj pajisjeje, bëjmë ushtrime të gabuara, të cilat janë të paefektshme dhe të rrezikshme. Shfletoni galerinë për të parë disa prej ushtrimeve prej të

Lexo me Shume

Pse është më mirë të pini qumësht dhe jo ujë pas palestrës?

    Pse është më mirë të pini qumësht dhe jo ujë pas palestrës?

Pas përfundimit të palestrës ju mendoni për t’u rifreksuar dhe zgjidhni menjëherë të pini ujë. Por thuhet se të pini qumësht është më mirë. Qumështi është një nga pijet më

Lexo me Shume