Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "grua"

I injektuan çimento në vend të botoksit. Ja si duket tani

I injektuan çimento në vend të botoksit. Ja si duket tani

    Në shumë shtete, doktorët në tregun e zi lulëzojnë për shkaqe të ndryshme, si përfitimet financiare, procedurat e nënvlerësuara dhe, sigurisht, mungesa e informimit të pacientëve. Në vitin

Lexo me Shume

(Video) Lindja e gruas transmetohet “live” në Facebook

    (Video) Lindja e gruas transmetohet “live” në Facebook

Sjellja në jetë e një fëmije është gjëja më e bukur që mund t’i ndodhë një njeriu. Por ç’mund të bëni që kjo gjë të mbetet gjithë jetën në memorie

Lexo me Shume

Letra motivuese e një gruaje pas vdekjes së burrit: “Ka ardhur momenti…”

    Letra motivuese e një gruaje pas vdekjes së burrit: “Ka ardhur momenti…”

“Ka ardhur momenti… Kanë kaluar dy vite që prej momentit kur bashkëshorti im i dashur u nda nga jeta dhe tani kam arritur në përfundimin se ka ardhur koha të

Lexo me Shume