Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Greg Delawie"

SHBA-Kosovë, nënshkruhet marrëveshja e re e ekstradimit

    SHBA-Kosovë, nënshkruhet marrëveshja e re e ekstradimit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kosova kanë nënshkruar marrëveshje të re për ekstradimin, ndërkohë që është shfuqizuar ajo me Serbinë e vitit 1901. Marrëveshja u nënshkrua mes ambasadorit amerikan

Lexo me Shume