Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gottardo"

Zvicër, inaugurohet tuneli më i gjatë në botë

    Zvicër, inaugurohet tuneli më i gjatë në botë

Sot në Zvicër inaugurohet tuneli Gottardo, tuneli hekururdhor më i gjatë në botë, 57 kilometra poshtë Alpeve, i cili do të shërbejë për të bërë më të rrjedhshëm trafikun nga

Lexo me Shume