Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "gorilla"

Autoritetet nisin hetimet për prindërit e 4-vjeçarit që ra në moçalin e gorillës

    Autoritetet nisin hetimet për prindërit e 4-vjeçarit që ra në moçalin e gorillës

Edhe pse askush nuk di të thotë se si djali 4-vjeçar përfundoi pranë gorillës, policia e Shteteve të Bashkuara ka ndërmarrë hapat e nevojshme për të hetuar dy prindërit e

Lexo me Shume