Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gola"

Miqësorja Austri-Shqipëri, Kombëtarja pëson 2 gola në 12 minuta

    Miqësorja Austri-Shqipëri, Kombëtarja pëson 2 gola në 12 minuta

Brenda 12 minutave, Kombëtarja Shqiptare ka pësuar dy gola, konkretisht një në minutën e ‘6 nga Janko dhe i dyti në minutën e ’12 nga Harnik, për shkak të gabimeve

Lexo me Shume