Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "goja"

Ja zgjidhja per aromën e pakëndshme të gojës

    Ja zgjidhja per aromën e pakëndshme të gojës

Era e keqe e gojës është një nga “armiqtë” më të këqij të njeriut. Shpesh mund ta kemi këtë “armik” dhe nuk arrijmë ta ndiejmë  edhe nëse hedhim frymë në

Lexo me Shume