Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Global Finance"

Fuqia blerëse, Global Finance: Shqipëria, ndër më të varfërat në rajon në 2015-n

    Fuqia blerëse, Global Finance: Shqipëria, ndër më të varfërat në rajon në 2015-n

Një indeks i Global Finance, i cili mat nivelin e varfërisë në mbi 180 vende të botës, e rendit vendin tonë në vendin e 95-të në rang botëror, duke lënë

Lexo me Shume