Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjykata e Arbitrazhit Sportiv"

CAS rrëzon Skënderbeun. Jashtë Europës në sezonin 2016-2017

    CAS rrëzon Skënderbeun. Jashtë Europës në sezonin 2016-2017

“Gjykata e Arbitrazhit Sportiv (CAS) refuzoi sot apelin urgjent të paraqitur nga Klubi Sportiv Skënderbeu kundër vendimit të lëshuar nga Organi i Apelit të UEFA-s më 1 qershor 2016, në

Lexo me Shume