Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjykata e Amsterdamit"

Vrasja e kryekomisarit Lamaj, Holanda pranon ekstradimin e Arben Frrokut

    Vrasja e kryekomisarit Lamaj, Holanda pranon ekstradimin e Arben Frrokut

Holanda ka pranuar kërkesën e autoriteteve shqiptare për ekstradimin e Arben Frrokut në Shqipëri. Mësohet se dosja e Ministrisë së Drejtësisë mbërriti në Amsterdam më 20 korrik dhe përmbante vendimin

Lexo me Shume