Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjykata Administrative"

Pallatet tek Diga, Bashkia e Tiranës: Nuk do të ndërtohen, vendim “abuziv” i gjykatës

    Pallatet tek Diga, Bashkia e Tiranës: Nuk do të ndërtohen, vendim “abuziv” i gjykatës

Gjykata Administrative e Apelit ka vendosur t’i japë të drejtë kompanisë “Gener 2” shpk, e cila lejohet të vazhdojë punimet tek liqeni. Sipas këtij vendimi të formës së prerë, thuhet

Lexo me Shume

Vendimi: Fullani s’do rikthehet në detyrë, fiton 12 paga dëmshpërblim

    Vendimi: Fullani s’do rikthehet në detyrë, fiton 12 paga dëmshpërblim

Gjykata Administrative e Shkallës së Parë vendosi këtë të enjte dëmshpërblimin me 12 paga të ish-Guvernatorit Ardian Fullani, por rrëzoi të gjitha kërkesat e tjera që Fullani kishte bërë në

Lexo me Shume

Manjani – Gjykatës Administrative: Mallkim, gjykimi juaj

    Manjani – Gjykatës Administrative: Mallkim, gjykimi juaj

Në analizën vjetore të punës, Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, kritikoi gjyqtarët e Gjykatës Administrative të Apelit, të cilët i akuzoi se frenuan dhënien e drejtësisë duke shkaktuar bllokimin e

Lexo me Shume