Blitz

Tag "gjume"

Nuk ju zë gjumi në darkë? Ndiqni këto 12 këshilla

Nuk ju zë gjumi në darkë? Ndiqni këto 12 këshilla

1. Fikni çdo aparat elektronik. ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 Të gjithë e dimë sekretin e një dite të mbarë: duhet bërë një gjumë i mirë. Megjithatë,

Read Full Article

Doni të zbuloni më shumë për gjumin, ëndrrat dhe kaloritë e djegura gjatë natës? Përdorni këtë aplikacion!

    Doni të zbuloni më shumë për gjumin, ëndrrat dhe kaloritë e djegura gjatë natës? Përdorni këtë aplikacion!

Duke marrë parasysh faktin që të gjithëve na rastis të flemë jo shumë orë para momentit kur bie alarmi, përgjigjja e pyetjes “Sa mendoni se keni fjetur gjatë gjithë jetës?”

Read Full Article

Keni fjetur keq mbrëmë? Ju tregojmë si ta përballoni ditën me energji

Keni fjetur keq mbrëmë? Ju tregojmë si ta përballoni ditën me energji

1. Mos e vononi të pashmangshmen ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Të gjithë vendosim zile alarmi përpara orës fikse kur duhet të ngrihemi nga gjumi. Kështu na

Read Full Article