Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjuhe-Letersi"

Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka bërë publike skemat e vlerësimit për provimin dytë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhë-Letërsisë, i cili u zhvillua ditën e sotme. Këtij provimi iu nënshtruan

Lexo me Shume