Blitz

Tag "Gjorge Ivanov"

Përmbytjet në Maqedoni, presidenti Nishani i shpreh ngushëllimet homologut Ivanov

    Përmbytjet në Maqedoni, presidenti Nishani i shpreh ngushëllimet homologut Ivanov

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, i ka shprehur ngushëllimet presidentit Ivanov për viktimat e shkaktuara nga përmbytjet në Maqedoni, dëmet e shkaktuara dhe lëndimet në njerëz. “I nderuar

Read Full Article

Protestuesit i vënë flakën zyrës së Ivanovit, 3 në pranga

    Protestuesit i vënë flakën zyrës së Ivanovit, 3 në pranga

Vendimi i Presidentit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov, për të amnistuar politikanët e përfshirë në krimin zgjedhor ka shkaktuar protesta masive. Sipas informacioneve në terren, protestuesit mësohet se i kanë vënë

Read Full Article