Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Gjermanet"

Shqipëria, destinacioni i fundit për investime nga gjermanët

    Shqipëria, destinacioni i fundit për investime nga gjermanët

Për gjermanët, Shqipëria renditet e fundit si destinacion investimesh. Ka qenë Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë (DIHA), e cila në sajë të anketimit të kryer në 20 vende nga

Lexo me Shume